Hem /  tjänster / tryck av plagg

Transfertryck

Vi trycker alla plagg direkt hos oss.

Inga mellanhänder - vi har egna pressar både i Stockholm och Strängnäs och trycker alla arbetskläder och profilkläder direkt hos oss.

Ett kostnadseffektivt sätt att profilera sig på är genom tryck och märkning av kläder. Vi erbjuder tryck av er logotype eller ert varumärke för att just ni ska kunna profilera och urskilja ert företag. Vi har all utrustning
på plats och kan göra det medan ni tar en kaffe i våra butiker, eller löpande från beställningar.


Företagsprofilering och varumärkesbyggande blir allt vanligare – och viktigare – för att nå ut till sina kunder. Företagskläder, färger och logotyper kan tillsammans hjälpa till att skapa en stark profil som blir lätt att känna igen.

Vi använder oss av helt miljövänliga tryckdekaler.
Läs mer längre ned.

Miljövänliga och kostnadseffektiva transferdekaler

Vi samarbetar med och köper alla våra transferdekaler av Hot Screen - ett av världens mest miljövänliga transfertryckerier.

Samtliga transferdekaler som de producerar i sin fabrik i Kungsbacka, är certifierade enligt Öko-Tex standard 100. Det innebär att värmetransfern uppfyller klass 1, det strängaste kravet, och garanterat inte innehåller hälsoskadliga ämnen. Den är även fri från ftalater, det vill säga mjukgörare för plast.

Förutom miljötänk i själva produkten, är deras nybyggda fabrik byggd för att i möjligaste mån vara miljövänlig i varje process.

Ett utdrag från deras hemsida, där du kan läsa mer om deras miljöarbete:


"Varje steg i produktionen är noggrant planerad för att bli så miljövänlig som möjligt med dagens teknik och lämna minsta möjliga fotavtryck. Bland annat förebygger vi förorening genom att i största möjliga mån undvika användning av miljöförstörande ämnen."
 

Kontakta oss


SAFE Workwear
Stockholm-Västberga

Västberga Allé 60, 126 30 Hägersten 
08-408 056 00
info@safeworkwear.se
Öppettider:
måndag-torsdag 07.00-17.00
fredag 07.00-16.00
SAFE Workwear
Strängnäs

Lärkträdsvägen 3, 645 41 Strängnäs 
0152-50 30 00
info@safeworkwear.se
Öppettider:
måndag-fredag 07.00-16.00